U TC Ljiljan u Cazinu otvorena preuređena dm prodavnica

0
715

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja dm-a u Cazinu, posljednjih je dana renovirana prodavnica ovog trgovačkog lanca i danas je u novom ruhu ponovo otvorena kupcima. Više od 14.000 artikala u ponudi, trajno sniženi određeni proizvodi, popusti i pokloni ono je zbog čega su Cazinjani željno iščekivali ponovno otvorenje DM-a. 

Kupci dm-a u Cazinu od danas ponovno mogu uživati u jedinstvenom doživljaju kupovine i potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo, te iz segmenta zdrave ishrane.

Naime, zbog radova na osvježenju enterijera prodavnica je bila zatvorena proteklih nekoliko dana, i danas je ponovo otvorena kupcima. Više od 14.000 artikala u ponudi, trajno sniženi određeni proizvodi, popusti i pokloni ono je zbog čega su Cazinjani željno iščekivali ponovno otvorenje dm-a.

“Tu sam čovjek, tu kupujem” – poslovna je filozofija dm prodavnica, kojih u BiH ima 69. Da su stekli povjerenje i kupaca u Cazinu pokazuje 7 godina uspješnog poslovanja. Novi početak rada u Cazinu u znaku je raznih pogodnosti.

Uz snižene cijene mnogih proizvoda, svojim kupcima do 24. marta dm poklanja i 15 posto popusta na ukupnu kupovinu, a do 29. marta  i sudjelovanje u nagradnoj igri, u kojoj  mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša, druga multi-mikser, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Otvorenje dm-a danas su upotpunili i brojni zanimljivi sadržaji za kupce: za svaku kupovinu dm je darivao trajni ceker, za dame je organizovano besplatno šminkanje, te pravljenje frizura i savjetovanje o njezi kose. Dobro su se zabavljali i najmlađi, koji su svoje dm trenutke proveli u društvu sa klovnom, animatorima za oslikavanje lica, te uz maskote iz crtanih filmova.

Prodavnicu dm možete naći u TC Ljiljan svakim danom od 9 do 21 sat i nedjeljom od 12 do 17 sati.

(M. A.)