Kompletna turneja velikog svjetskog plesnog spektakla Vatra Anadolije se prebacuje na novi termin

0
229

Kompletna turneja svjetskog plesnog spektakla „ Vatra Anadolije „ ili Fire OF Anatolia iz R.Turske
u koju spadaju i gradovi Sarajevo ,, Cazin i Zagreb , zbog iznimno velikih problema oko dopremanja produkcije i transporta iste , cjelokupna turneja u regiji Vatra Anadolije se odgađa .

Iako je interes u Cazinu i cijelom regionu za muzičko plesni spektakl vrlo velik , unatoč naporima organizatora logistički nije moguće organizirati nastup u navedenom terminu te je Cazin ubačen u dio turneje koja se nastavlja u oktobru mjesecu tačnije 06.oktobra 2017.g. .znači ne otkazuje se , već se pomjera ili prebacuje a novi termin Cazin , 06.oktobar 2017.g. Već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin a kupci koji žele povrat novca to mogu učiniti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene odmah po ovoj zvaničnoj objavi u ime cijele turneje i koncerta u Cazinu koji je zakazan za 19.maj .2017.g. a sad se pomjera kao i svi ostali gradovi.

Riječ je o velikom projektu kojem smo pristupili s ogromnom željom da ovaj dio Bosne i Hercegovine ne bude zakinut za događaje sličnih razmjera i da dokažemo da smo itekako spremni odgovoriti na izazove ovakvih razmjera međutim dešava se da nije sve u rukama organitzatora i moramo se prilagoditi novonastaloj situaciji i prolongiranju ili pomjeranju gostovanja projekta „ Vatra Anadolije “ na novi termin kako u B i H tako i u regionu .

Želimo da iskažemo ogromno žaljenje jer je vladao veliki interes i nadamo se da će želja svih posjetilaca biti ispunjena na novim terminima .Ulaznice se mogu vratiti na svim prodajnim mjestima gdje su i kupljene uz mogućnost da ih zadržite za novi termin koji smo odmah objavili da bi odbacili svaku sumnju u održavanje ovog spektakla . U ime organizatora i managmenta plesne skupine izražavamo zahvalnost na razumjevanju na novonastalu situaciju .

Molimo sve medije da objave ovu informaciju više puta i ujedno se zahvaljujemo medijima na korektnoj podršci ovom projektu kao i na svim projektima koje smo realizirali.

Fire of Anatolia je postigao veliki uspjeh kod ljubitelja umjetnosti u mnogim zemljama diljem svijeta, očigledno da je zato potrebno strpljenje da ih vidimo i kod nas u Krajjini .

PRODAJNA MJESTA ZA POVRAT ULAZNICA na FB profilu Stage Art :
– Cazin – Sportska dvorana ,od 08 do 16 h
– Cazin – Kulturni centar –Dom kulture Cazin od 08 h do 19 h
– Cazin – Bingo poslovni centar od 08 h do 15 h
– Cazin – Tržni centar ADNA ,
– Bihać – Ispred Nacionalnog parka „ Una „ ( kod sata ) ,od 02.maja 2017.g
– BINGO TC TOP FORMA , TC ADNA i benzinska pumpa ADNA ,
– Bosanska Krupa – Krupaturist Bosanska Krupa
– Velika Kladuša – Radio Velika Kladuša
– Velika Kladuša – TC ADNA Velika Kladuša

Unaprijed zahvalni na razumijevanju, d.o.o. Stage Art

(M.Ć.)